Mat & drikke

Vertskapet lagar all maten sjølve, og vår matfilosofi er basert på lokale råvarer av høg kvalitet, blanda med tradisjon og inspirasjon frå inn- og utland. Vi har ikkje faste menyar, men vil gjerne kome med forslag til kvar anledning og budsjett.

Menyeksempel

Gjestane vert ønskt velkommen i eit av husa. Vertskapet fortel historia til garden, serverer lokale spesialiteter med musserende vin eller hylleblomstsaft frå garden.

Vår toppmeny

Forrett

Ørretsalat på mørkt brød med salat.

Mellomrett

Hjortepate med ramsløkspure. Heimebaka flatbrød.

Hovedrett

Filet av gourmetkalv, sopp og sesongens grønnsaker, gratinert potet- & sellerirotmos og soppsaus.
~
Ein liten overraskelse

Dessert

Krydderkokte pærer med snøfriskfromasj.
~
Kaffi / Te.

Familieselskap

Forrett

Krema blomkålsuppe med dryss av persille og lokal skinke.

Hovedrett

Langtidssteikt lammelår, blomkål, brokkoli og honningglassert gulrot.

Dessert

Tilslørte bondepiker.
~
Kaffi / Te.

Blåturar

Høgstandard grill

Velkomst.
Fiskerett.
Grilla lammelår, ytrefile og hjortepølse
med rikeleg heimelaga tilbehør.

Dessert

Kaffi / Te.