HAUSTHELSING FRÅ REKKEDAL GJESTEHUS

Hausten har overtatt etter ein svært spesiell sommar.

Vi har lagt bak oss utfordrande månader, og ser no fram til ein spennande og opplevelsesrik haust og julesesong

Vi er stolte overå ha sikra oss endå meir lokale råvarer av høg kvalitet:

 

Villaks fråHjørundfjorden, lokal honning frå Bondalen, ramsløk, hjort, kalv, lam, ost m.m.Vi bur i eit fantastisk «matfat»!

 

Vi set samanflotte menyar etter avtale, ta kontakt for ein uforpliktande samtale.

Førjulsesongen startar med at vi 14. november serverer vi ein topp 5-retters meny spekka med lokalmat,ope for individuelle gjestar og firma.

Ta kontakt for meir informasjon og få eit skreddarsydd opplegg!

Med vennlig helsing

REKKEDAL GJESTEHUS AS 

Margrethe og Bjarne

       952 22 679

        - vertskap –